Een mooi verhaal van masseur Mirjam van Gent (Fair Touch)

Chiropractie Stegeman en sportmassage Fairtouch

19 november, 2018

Chiropractie en massage

Een paar maanden geleden ben ik mezelf gaan voorstellen bij de praktijk voor chiropractie Stegeman in Scheveningen. Meerdere malen had ik al mensen gemasseerd die door hun waren doorverwezen voor een massage. Chiropractie en massage kunnen een goede aanvulling op elkaar zijn. Na een chiropractische behandeling kunnen de spieren in het behandelde gebied stijf aanvoelen wat dan weer met massage verholpen kan worden.

2 handen op rug, shtrstck.jpg

Wat is Chiropractie?
Dit is een behandeling welke zich richt op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel.   Omdat de wervelkolom voor een belangrijk deel het zenuwstelsel omgeeft en beschermt, kunnen vooral stoornissen in de functie van de wervelkolom ( ook wel blokkades genoemd),  het zenuwstelsel beïnvloeden en mogelijk diverse klachten veroorzaken. Door een gericht onderzoek en behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor functioneert de wervelkolom weer optimaal zodat het lichaam zich kan herstellen.

Mijn bezoek aan de praktijk Stegeman was een waar feestje. Wat een leuk en professioneel team!! Na een rondleiding, een goed gesprek en een uitgebreide uitleg wat chiropractie inhoudt besloten we een uitwisseling te doen. Een paar dagen later kreeg ik een behandeling en gaf een paar dagen later een massage op mijn locatie.

Voor mensen die op zoek zijn naar een goede chiropractor kan ik de praktijk Chiropractie Stegeman te Scheveningen zeker aanbevelen.

Het was voor mij een mooie ervaring.

https://www.fairtouch.nl/