Zaterdag 3 november 2018 gratis rugscreening bij onze praktijk

Zijn er in uw omgeving kennissen, familieleden of buren met bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn of hoofdpijn? Gunt u hen ook een goede ervaring met de chiropractor? 
Dan kunnen ze 3 november 2018 vast in hun agenda zetten.
 
Tussen 10.00 en 14.00 uur biedt onze praktijk de mogelijkheid voor nieuwe patiënten om rug en bewegingsstelsel gratis en vrijblijvend te laten beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

2018_dagtegenrugpijn_screening_instagram.png

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?
Een groot deel van onze patiënten komt met rug- en nekklachten. Daarnaast behandelt een chiropractor klachten als ischias, hernia, hoofdpijn of migraine. Ook kan er vaak verlichting gerealiseerd worden bij artrose, uitstraling naar ledematen of bepaalde klachten ten gevolge van zwangerschap. Kinderen en baby’s worden steeds vaker door de chiropractor gezien. Hiervoor zijn specifieke lichte behandelmethodieken.

Screening wat houdt dit in?
Op deze dag kan men geheel vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort de klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het  zinvol is om eventueel verder te gaan met chiropractie.
 
Op deze dag is er ook een praktijkassistente aanwezig aan wie men vragen kan stellen over de vergoeding van verzekeraars en andere zaken.

Het is gewenst om telefonisch een tijdstip af te spreken voor 3 november a.s., zodat onnodig wachten zoveel mogelijk wordt voorkomen. De assistentes Esther en Saskia zijn telefonisch te bereiken via 070-350 26 38 voor het maken van een afspraak.

“Man is made to move”