Annemarie

Dag Kai,
 
Helaas iets later dan toegezegd hierbij mijn ervaringen met chiropractie en met jou in het bijzonder. Ik hoop dat dit verhaaltje de bedoeling was.
 
Ik ben een vrouw van 63 jaar en heb al sinds mijn 16e last van migraine aanvallen en clusterheadache. 
In 1998 heb ik mijn laatste grote aanvallen van clusterheadache gehad, maar helaas heb ik nog steeds met grote regelmaat last van migraine.
Sinds een aantal jaren ben ik bij Kai Holm onder behandeling voor deze aandoening en ik kan niet anders zeggen dan dat zij met haar manipulaties mij behoorlijk van mijn pijnen verlost heeft. Natuurlijk kan ik niet verwachten dat ik geheel pijnvrij door het leven kan, maar het feit dat ik bij intensieve aanvallen bijna altijd binnen 1 dag bij Kai Holm terecht kan is voor mij een enorme steun.
De eerste keer was ik "bang" voor de behandeling omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond, maar de rustige benadering van Kai en het feit dat ze precies zegt wat ze gaat doen heeft ervoor gezorgd dat ik geheel ontspannen de behandelingen onderga.
Kai heeft mij ook behandeld voor lage rugpijn en en ook daarbij lukt het haar met een paar behandelingen mij van mijn klachten af te helpen. 
Sinds enige tijd ben ik voor onderhoudsbehandeling bij Kai (2x per jaar), maar mocht het zo zijn dat ik haar acuut nodig heb, dan weet ik dat ik altijd bij haar terecht kan.
 
Vriendelijke groet,
Annemarie de Senerpont Domis