Mila

Mila Zoë is begin oktober één jaar geworden en is een vrolijk en beweeglijk kind. Dat is niet aldoor zo geweest. In het begin van haar jonge leventje is ze erg gespannen en spant zich ook letterlijk bij het minste of geringste. Ook één van haar armpjes draait zij op een speciale manier. Ze is zeker geen “huilbaby”. Ze is erg lief, maar kan naast haar eigen wereldje geen extra invloeden hebben. Ze slaapt bijvoorbeeld nooit in de wagen, ze moet alles zien. Ook houdt ze zich altijd gestrekt, ze komt nooit in de typische babyhouding. Zelfs in het badje is ze gespannen.

Ervaringen bij chiropractor Erik Stegeman.

In oktober 2011 kreeg ik last van mijn rug met uitstraling in het been. Eerder in mijn leven had ik last van mijn rug en dat ging altijd vanzelf weer over. Deze keer niet. Eerst werd ik behandeld door een fysiotherapeut. Mijn klachten werden eigenlijk alleen maar erger. De uitstraling in mijn been werd erger, gecombineerd met een pijnlijke 'kabel' van rug tot teen. Geen pijnstiller hielp. Fikse bewegingsvrijheid tot gevolg. Brrrr Ik ben verpleegkundige en kreeg via cliënten de tip om naar Erik Stegeman, de chiropractor, te gaan.

Inmiddels ben ik verschillende keren behandeld door Erik Stegeman. Al na de eerste behandeling werd de pijn en de uitstraling in mijn been minder. Inmiddels zijn beide klachten bijna verdwenen. Behalve dat Erik Stegeman mij 'rechtgezet'  heeft, mij rekt en mijn gewrichten pulsen geeft, krijg ik ook advies om mijn houding te verbeteren. Wat ik ook als erg prettig ervaar is dat Erik naar mijn hele lijf kijkt en niet alleen naar een stukje rug. Ik ben erg blij met de behandeling en het resultaat. Mijn dank is groot. Vriendelijke groet T.W.

Mrs. Hemblade

It is my first visit to a chiropractor. I am 85 years old.
I live in England, but stay with my daughter and son-in-law in Den Haag for two month periods throughout the year. When my daughter and son-in-law visited at Christmas I was in a great deal of pain and was convinced that I would need a hip operation as I thought that it wasmy hip causing the pain running down my leg.
However, my son-in-law who suffers quite severely from a bad back, believed that it was myback that was causing the problem

Betty Buma

Op uw verzoek hierbij in het kort mijn bevindingen m.b.t. chiropractie, in het bijzonder uw behandelingen.
Door aanhoudende hoofdpijn en nekklachten heb ik me –na een medisch voortraject- tot chiropractie gewend. Uit een genomen foto bleek dat mijn klachten het gevolg waren van artrose.De behandelingen (eerst frequent en momenteel periodiek) sloegen wonderwel goed aan. Mijn klachten behoren tot het verleden. 
Al met al niets dan lof.
 
Met vriendelijke groeten. Betty Buma

Mw. Runderkamp

Na enkele weken voor nekklachten behandeld te zijn door een fysiotherapeut werd ik voor verdere behandeling verwezen naar een chiropractor; voor mij nog een onbekend fenomeen.
Tijdens een plezierig intake gesprek heeft de Judith Romijn mij  professioneel en in begrijpelijke taal uiteengezet wat chiropractie en een behandeling door een chiropractor inhoudt.
Chiropractische manipulatie en het gebruik van de activator gaven al na 2 behandelingen verlichting van het pijnlijke gevoel in mijn nek. Ook was het mogelijk mijn hoofd weer iets verder naar links en rechts te kunnen draaien.
Na aandacht voor mijn houding en nog enkele behandelingen ben ik in staat mijn nek weer alle kanten op te draaien en verdwijnt ook het vermoeide en zware gevoel.
Bij eventuele volgende klachten weet ik waar ik voor behandeling moet zijn!!

Mw. Runderkamp

Annemarie

Ik ben een vrouw van 63 jaar en heb al sinds mijn 16e last van migraine aanvallen en clusterheadache. 
In 1998 heb ik mijn laatste grote aanvallen van clusterheadache gehad, maar helaas heb ik nog steeds met grote regelmaat last van migraine.
Sinds een aantal jaren ben ik bij Kai Stoffers onder behandeling voor deze aandoening en ik kan niet anders zeggen dan dat zij met haar manipulaties mij behoorlijk van mijn pijnen verlost heeft.