Metarelax

MetaRelax is een poeder met magnesium voedingssupplement. MetaRelax helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren. Het voornaamste bestanddeel van MetaRelax is een bijzonder magnesiumzout, namelijk magnesiumglycerofosfaat. Dit magnesiumzout wordt uitstekend verdragen door maag en darmen, in tegenstelling tot andere magnesiumvormen die vaak darm- en verteringsstoornissen of -klachten opleveren. Magnesium (of kortweg Mg) is een onmisbaar mineraal. Het zorgt vooral voor het vrijmaken van energie en het verminderen van vermoeidheid, en voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en de spieren. Magnesium is ook betrokken bij het vormen van sterke botten en tanden.
Door de toevoeging van vitamine B wordt het sneller in het lichaam opgenomen (mag door zwangere vrouwen gebruikt worden).
Gebruik voor o.a. normale werking van de spieren (tegen spierkrampen), normale werking van het zenuwstelsel, vermindering van vermoeidheid en instandhouding van botten en tanden.