Kostenloze Oriëntatie Afspraak

“Kent u iemand die rugklachten heeft? Of heeft u zelf wel eens last van uw rug?”

Deze afspraken zijn bedoeld voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (bijvoorbeeld lage rugpijn, hardnekkige sportblessures, nek/schouderpijn, hoofdpijn), die niet zeker weten of chiropractie iets kan betekenen. Dit geldt niet voor bestaande patiënten.

Wat houdt het in?

Deze afspraken duren maximaal een half uur.U kunt vertellen wat uw klacht is. De chiropractor zal een aantal vragen stellen en een kort lichamelijk onderzoek doen. Dit heeft als doel dat de chiropractor een goed idee krijgt of u baat kan hebben bij chiropractische behandeling. De chiropractor zal de uitkomst van het consult direct met u bespreken. U zult niet behandeld worden tijdens dit consult. Als blijkt dat uw klacht geschikt is voor behandeling kunt u een officieel eerste consult inboeken, Waarbij een uitgebreide intake, lichamelijk onderzoek en behandeling zullen plaatsvinden.

Kosten

Aan deze oriëntatie afspraken zijn geen kosten verbonden.Neem voor het maken van een oriëntatie afspraak gerust contact met ons op via email of telefoonnummer: 070 3502638.