Welkom bij Praktijk Chiropractie Stegeman

 
 
 

Sinds 1987 is Praktijk Chiropractie Stegeman gevestigd aan de Zwolsestraat 197 in Den Haag. Sindsdien zijn ruim 21.000 mensen, uit binnen- en buitenland door ons behandeld.

 
 
 

Adresgegevens

Praktijk Chiropractie Stegeman
Zwolsestraat 197
2587 VB Den Haag
Telefoon: 070 - 350 26 38
Fax: 070 - 354 50 63
E-mail: info@chiropractie-stegeman.nl

Openingstijden

MAANDAG:         8.30 - 17.00 uur
DINSDAG:           8.30 - 21.00 uur
WOENSDAG:       8.30 - 17.00 uur
DONDERDAG :    8.30 - 17.00 uur  
VRIJDAG:            8.30 - 17.00 uur
ZATERDAG:   9:00 - 12.00 uur (2 x per maand)
(voor meer details over de openingstijden op zaterdag en rond de feestdagen klik hier.)

Chiropractoren

Erik (E.J.F.) Stegeman D.C.
Kai (K.V.) Holm D.C.
Bret (B.D.) Herz D.C.
Mariët (M.E.) Twigt D.C.

 

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een geneeswijze die al meer dan 100 jaar bestaat. De behandeling richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel. Een chiropractor controleert de wervelkolom op blokkades. Door een gedegen onderzoek en een gerichte behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld en kan het lichaam zichzelf weer genezen.

Behandeling

  • U kunt op korte termijn een afspraak maken voor een eerste consult.

  • Geopend van maandag tot en met vrijdag de hele dag en dinsdagavond.

  • Chiropractie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, dus het eigen risico (voor 2019 is dat vanaf € 385) geldt hier niet voor.


Voor uw eerste bezoek ontvangt u een vragenlijst met vragen over uw klacht (en) en uw algehele gezondheid. Het eerste consult begint met een interview en daarna een lichamelijk onderzoek.

Chiropractie%2Bteam%2B2019-1611_website%2Bbanner.jpg

Chiropractoren

De chiropractoren van onze praktijk hebben een goede onderlinge samenwerking. Er is wekelijks intercollegiaal overleg. Tijdens vakantie of nascholing van uw chiropractor kan de behandeling door één van de andere chiropractoren voortgezet worden.

 

Praktijk Chiropractie Stegeman

Sinds 1987 is Praktijk Chiropractie Stegeman gevestigd aan de Zwolsestraat 197 in Den Haag. Sindsdien zijn ruim 21.000 mensen, uit binnen- en buitenland, in de praktijk door ons behandeld. In de praktijk werken we met drie chiropractoren. Ondanks het feit dat men voor een chiropractische behandeling geen verwijzing nodig heeft, werken we vaak en intensief samen met huisartsen, specialisten (orthopeden, neurologen, specialisten van de pijnpoli) en fysiotherapeuten. Onze chiropractoren behandelen ook veel mensen van theater-, dans- en muziekgezelschappen. 

We vinden het van groot belang dat we op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied en aanpalende specialismen. Daarom geven we hoge prioriteit aan bijscholingen zodat we garant kunnen staan voor een permanent hoog niveau van behandelen.